bukan haram , bukan sunat , tpy WAJIB merepek di SINI !


ShoutMix chat widget

Rabu, 16 Februari 2011

RINDU AWAK !


rindu awak laa ..
sehari xbermesra mcm dah beribu tahun ouhh ..
err .. HAHAHA over giler !
tpy betol lahh .. sebelum tido kan awak 
wajib tengok gambar awak dulu ! HEHEHE
awak awak awak , hari tu kan mimpi awak !
best sangat ! sangat best ! best best best !
bole tak nak ulang balek mimpi tuh ?
cehh ! HAHAHA
awak mimpi saye jugak kan ?
semalam awak ckp ! yey !
HAHAHA
awak mimpi ape ??
awak tak nak cite full version pon kan ??
ini tidak adil !
tapi kelaka lahh mimpi awak tuhh
macam tipu je !
tergelak saye sorang2 biler bce balek mcj tuhh
HAHAHA
awak , hari tuhh kan saye tengok bintang  !
lawa kan ?
awak ingat lagy tak hari tuhh ??
hahaha
pantai :)
best kan berangan samesame 
HAHAHA 
awak ..... 
mase awak ckp my heart is only 4 you tu kan 
rase mcm terawang awangan pulak
cehhh !
tapi sye xcaye ! sume org bole ckp mcm tu kan ?
biler sye ckp saye xcye mesti awak merajuk
puihhh ! perlu sangat ke merajuk tuh ?
gedik  gedik manje pulak awak !
HAHAHA
awak , jelous taw tengok awak chat ngn ORANG LAEN !
tengok laa awak !
malam neyh saye geletek awak sampy kencing kencing !
xkire ! malam neyh awak tido umah sebelahh !
jangan tido dengan saye  ! 
uwekk ! HAHAHA
padan muke ! sape suruh cari pasal !
awak , petang neyh ad rugby kan ?
kalo hujan jgn gedik2 nak pegy eyhh ..
pastu demam , err !
hehehhee :)
oke lahh awak !
saye lapar sangat !
nak makan ! 
hehehe
i love you :) :D




    - 4 my monchit -




3 ulasan:

  1. ala ala ala...
    awak x rindu kat kite ke? hehehe...
    hahaha...

    BalasPadam
  2. DABLE SHIT BURGER BETOL KORANG NEYH ! haha

    BalasPadam